Arrangementen

Arrangementen

Limousine Huren Almere – Wanneer u een limousine huurt bij Limousine Huren Almere bent u verzekerd van de beste service. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om aan uw wensen te kunnen voldoen. Zo bieden wij verschillende arrangementen. Als u een limousine wilt huren voor een bruiloft vereist dit namelijk een andere aanpak dan wanneer u een limousine wilt huren voor het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in).

Extra’s en services

Informeer daarom naar de extra’s en de service die Limousine Huren Almere u kan bieden bij uw bijzondere gelegenheid. Geef aan of uw keuze uitgaat naar de klassieke Lincoln Town Car of juist naar de stoerdere Chrysler limousine of de Hummer Limousine. En geef ook aan of het gaat om bijvoorbeeld een bruiloft, een etentje, een zaken rit, een avondje stappen, een vrijgezellenfeest of een verjaardag. Wij denken graag met u mee!

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany