Limousine Almere

Limousine huren Almere

voor-hoofdpaginaLimousine Huren Almere – Heeft u iets te vieren? Doe dit dan in stijl: huur een limousine! Een limousine staat voor luxe en glamour. Heeft u zich altijd al even een celebrity willen voelen? Dat kan! Ook u kunt heel gemakkelijk een limousine huren voor een heel betaalbare prijs. Met het huren van een limousine maakt u elke gelegenheid – een verjaardag, een bruiloft of een vrijgezellenfeest – tot een memorabele gebeurtenis.

Verras uw geliefde

of trakteer uw vrienden of uw familie op een onvergetelijke tour in een limousine. Wanneer u een limousine huurt bij ons, bent u gegarandeerd van de allerbeste service. Zoals een privéchauffeur die u ophaalt en afzet en 24 uur per dag, elke dag van de week beschikbaar is. Bovendien kunt u naast limousines, ook andere luxe wagens huren, maar wat dacht u van het huren van een mooie roze stretch limo of een Hummer limousine?

Werkgebied limousine service Almere

– Limousine huren in Almere Stad
– Limousine huren in Almere Haven
– Limousine huren in Almere Buiten
– Limousine huren in Almere Hout
– Limousine huren in Almere Poort
– Limousine huren in Almere Pampus

Onze limousines zien er niet alleen luxe uit van buiten: binnen zijn onze limousines voorzien van alle gemakken! Zoals een mini-bar, cd-spelers, stijlvolle verlichting en – uiteraard – een navigatiesysteem. Onze mat rose limousine is zelfs de enige in europa! De Hummer limousine en Chrysler limousine is onze laatste aanwinst.

Offerte aanvragen limousine service Almere

Heeft u speciale wensen? Wij doen er alles aan om deze te vervullen! Informeer naar de mogelijkheden en vraag online geheel vrijblijvend een offerte aan en bekijk vooraf onze tarieven. Wij behandelen onze offertes en email ten alle tijde binnen 24 uur. Voor het huren van een limousine in regio Almere kunt u bellen met 036 – 30 30 103.

Bekijk tarieven  Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany