Limousine Amersfoort

Limousine huren Amersfoort

Limousine Amersfoort – U wilt u bijzondere gelegenheid tot een echte onvergetelijke gebeurtenis maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren limousines vanuit Amersfoort en bieden u graag onze full service! Zo heeft u keuze tussen diverse limousines zoals de Hummer limo of de roze limousine.

Touren in Amersfoort

Wanneer u wilt touren in Amersfoort in een limousine garanderen wij u de allerbeste service én de laagste prijs ook als is dit met de roze limousine die wij net in onze wagenpark hebben bijgekregen! Uiteraard kunt u nog steeds een Hummer limousine huren en een Chrysler limousine huren tegen aantrekkelijke tarieven.

Wat is er mooier en luxer dan een rondje maken over de Amersfoortse grachten in een echte limousine met privéchauffeur? Elk feestje dat gevierd wordt in Amersfoortse is pas compleet met het huren van een limousine. Informeer nu naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij behandelen onze offertes binnen 24 uur. U kunt ook een email sturen of bellen naar 035 – 30 31 307 of 030 – 30 30 605. In onderstaande deelgemeenten is een limousine huren ook mogelijk!

– Limousine huren in Hoogland
– Limousine huren in Leusden
– Limousine huren in Nijkerk
– Limousine huren in Hoevelaken
– Limousine huren in Bunschoten

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany