Limousine Lelystad

Limousine huren Lelystad

Limousine Lelystad – Gaat één van uw vrienden trouwen? Verzorg een spetterend vrijgezellenfeest maar houd het simpel: huur een limousine! Bij ons bedrijf in Amsterdam kunt u heel eenvoudig en tegen de laagste prijs limousines huren voor al uw bijzondere momenten. Doordat wij onze limousines verhuren vanuit Amsterdam kunt u heel gemakkelijk een limousine huren voor in Lelystad: geen enkel probleem!

Naast de laagste prijs garanderen wij u ook de allerbeste service. Uw privechauffeur behandelt u als een echte ster en wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn. Wilt u een keer een limo in een geheel andere stijl? Dan is onze pink limo een aanrader. Met de roze limousine en zwarte velgen kan uw dag niet meer stuk gaan. Ook bent u voor het huren van een Hummer limousine of een Chrysler limousine bij ons op het goede adres.

Neem nu contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een limousine in Lelystad. Wij behandelen onze emails en offertes altijd binnen 24 uur. Voor het huren van een limousine in de regio Lelystad kunt u bellen met telefoonnummer 036 – 30 30 103.

Bekijk tarieven  Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany