Limousine Utrecht

Limousine Utrecht

Limousine Utrecht – Bijzondere gelegenheid? Maak deze compleet en huur een limousine! Bij ons in Utrecht kunt u tegen een heel betaalbare prijs een limousine huren waarin u uw dromen kunt verwezenlijken. U kunt zelfs terecht voor het huren van een pink roze limousine of een immense Hummer Limo of een chique Chrysler stretch limousine. Deze limousines zijn echte blikvangers. De lasershow in de limousine maakt de trip onvergetelijk.

Eventjes een ster in de limousine

Altijd al gedroomd eventjes een ster te zijn? Droom niet verder, maar ervaar het zelf! Het huren van een limousine is héél eenvoudig. U stelt ons op de hoogte van uw wensen waarna wij u informeren over de mogelijkheden. Een limousine huren in Utrecht behoort sowieso tot de mogelijkheden en wel tegen betaalbare tarieven.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en zich alvast op de hoogte stellen van de tarieven voor het huren van een limousine.  Wij behandelen ten alle tijde onze offertes binnen 24 uur. Dit geldt ook voor de verstuurde email. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 030 – 30 30 605. Wilt u onze website bezoeken in Utrecht? Dit is mogelijk. Klik op www.limousinehurenutrecht.nl voor alle info en reserveer!!

Bekijk tarieven Offerte aanvragen

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief

De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en chauffeurs hebben bij ons de hoogste prioriteit. Onze limousine chauffeurs doen hun uiterste best om iedereen veilig en gezond naar hun bestemming te brengen. Dit doen wij in onze verlengde limousines met lekker veel ruimte en alle denkbare luxe aan boord. Hiervoor nemen we de volgende maatregelen:

• Inzetten van circa 9 meter lange limo met de meeste ruimte van binnen.
• Fysieke afscheiding tussen de chauffeur en de passagiers door middel van een tussenschot.
• Het aanbevelen van protocollen aan chauffeurs voor het regelmatig en grondig schoonmaken van de limo’s.
• Het opvolgen van gezondheidsaanbevelingen van de WHO en het RIVM. Kijk voor meer informatie rondom de symptomen en preventie op de website van het RIVM.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Wij zorgen er alvast voor dat de limo klaarstaat. Wij hopen je snel weer te zien.

Hygiënische groet,
Team LimoCompany